Bij deze nodig ik iedereen uit om een bezoek te brengen aan mijn atelier expositie ‘Bij de Bron’.
Tijdens de Kunstroute Leiden op za 21 en zo 22 september ben je welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Heel blij ben ik met het uitkomen van mijn boek ‘op weg naar puente fuente’; een terugblik op hoe het begon.
Samengesteld door Tineke Feijen met fotografie van Marjolein van Dam.

Waar ik me ook op verheug is het tonen van de korte film over ‘Walfisk Mienskip’ door Bunk Timmer. Het toont een impressie van het gemeenschapskunstproject uit 2018 tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad, dat ik ism Garda Meerdink van atelier Schier hield, met een geluidscompilatie van Huib Folmer.

Een andere mogelijkheid is za 28 september tijdens de Geluksroute Leiden tussen 12.00 en 18.00 uur.

Tot ziens!

Ludy Feyen

www.kunstrouteleiden.nl